Projectleider Binnenstedelijke Projecten (Vaste Baan) – Amsterdam

Introductie

Ben jij de projectleider die affiniteit heeft met het realiseren van complexe binnenstedelijke projecten? Zo ja, reageer dan nu!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot aannemingsbedrijf dat voornamelijk actief is in en rondom Amsterdam. Projecten worden gerealiseerd in de nieuwbouw en renovatie en de projectgrootte kan oplopen tot 40 miljoen. Inmiddels zijn er 120 mensen werkzaam voor de organisatie en nog steeds groeiende.

Functie

Wij zijn op zoek naar een projectleider die ervaring heeft met het realiseren van complexe binnenstedelijke projecten. In eerste instantie gaat het om de bouw van 3 woontorens te Haarlem, wanden breedplaat. Het betreffen huur appartementen en de totale bouwsom bedraagt 40 miljoen. In deze rol stuur jij het projectteam aan waar enkele uitvoerders en werkvoorbereiders deel van uit maken. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit, veiligheid, planning en uiteraard het budget.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een diploma HTS bouwkunde, een geldig certificaat VCA VOL en minimaal 10 jaar ervaring in de functie van projectleider. Wat nog belangrijker telt is jouw affiniteit met het realiseren van binnenstedelijke projecten. Jij weet om te gaan met de Gemeente, logistieke uitdagingen en overige zaken die de voortgang van een project kunnen vertragen.

Aanbod

Er word je door onze opdrachtgever direct een vast contract geboden en het salaris kan oplopen tot € 6500,- bruto per maand.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.