Projectleider Binnenstedelijke Projecten – Bussum

Introductie

Wij zijn op zoek naar een projectleider voor een klein bouwbedrijf actief in de nieuwbouw van binnenstedelijke projecten.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een relatief jong aannemingsbedrijf. Op dit moment is zij gestart met de bouw van koopwoningen, bouwsom 4 miljoen. Onlangs zijn er drie projecten aangenomen en voor deze projecten hebben zij nieuwe collegae nodig. Projecten worden gerealiseerd in de nieuwbouw, transformatie-, renovatie- en onderhoudsprojecten. Projecten worden uitgevoerd in het midden van het land, vooral uit eigen ontwikkeling maar ook in bouwteams. Het betreffen voornamelijk binnenstedelijke projecten.

Functie

In de rol van projectleider bent u de schakel tussen de directie en de uitvoering. De gemiddelde projectgrootte bedraagt 4 miljoen en worden gerealiseerd vanuit eigen ontwikkeling en bouwteams. In de toekomst wil men ook de aanbestedingsmarkt weer betreden. Een betreffen voornamelijk nieuwbouwprojecten, binnen stedelijk en veelal appartementenbouw. U bent verantwoordelijk voor de aansturing van de werkvoorbereiding en de projecten in uitvoering. U rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Functie eisen

U bent in het bezit van een diploma HTS bouwkunde en een geldig certificaat VCA VOL. Naast 5 jaar ervaring in een gelijke functie bent u bekend met binnenstedelijke projecten, nieuwbouw en renovatie/verbouw.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst eerst een detacheringsperiode aan te gaan. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.