Projectleider/Bedrijfsleider Bouw (Vaste Baan) – Amsterdam

Introductie

Als lid van het managementteam ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de interne en externe contacten met opdrachtgevers, architecten, onderaannemers en toeleveranciers. Een verantwoordelijke functie die je aan moet kunnen.

Organisatie

Onze opdrachtnemer is nagenoeg een eeuw actief in de bouw. Projecten worden gerealiseerd in de nieuwbouw als in renovatie en onderhoud. Projecten worden gerealiseerd vanuit eigen ontwikkeling, bouwteam of aanbestedingsmarkt. Voor de organisatie zijn 54 mensen werkzaam.

Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de projecten van A tot en met Z. Je kunt al vanaf de plandefinitiefase bij de projecten betrokken zijn. Je zorgt dat de projecten worden voorbereid. Je stelt de planningen op en bewaakt deze, zoals ook de financiële planning. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de inkoop.

Functie-eisen

Voor deze verantwoordelijke functie ben je in het bezit van een diploma HTS Bouwkunde en een geldig certificaat VCA VOL. Gezien jouw takenpakket dien je minimaal 10 jaar ervaring in een gelijke functie. Je bent woonachtig in de regio Haarlemmermeerpolder.

Aanbod

Onze opdrachtgever heeft de intentie om je een jaarcontract aan te bieden. Bij goed functioneren zal deze worden omgezet in een contract onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.

Deel deze vacature