Projectleider Architectenbureau (Vaste Baan) – Hoorn

Introductie

We zijn op zoek naar een persoon die op verschillende posities binnen het architectenbureau ingezet kan worden.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een klein architectenbureau actief in Noor Holland. Ze zijn betrokken bij zowel nieuwbouw als renovatie in de woning- en utiliteitsbouw. Voor het bureau zijn 6 mensen werkzaam met een West Friese mentaliteit.

Functie

In de functie van projectleider ben je betrokken bij diverse projecten in uitvoering. Je woont de bouwvergaderingen bij, onderhoudt de contact met de aannemer en je houdt toezicht op de uitvoering. Jij bent de persoon die het gehele bouwproces begeleidt, vanaf het opnemen van het PvE tot en met de oplevering van de projecten. Tijdens de ontwerpfase stuur jij de tekenaars aan.

Functie-eisen

Voor deze functie ben je in het bezit van een diploma HTS bouwkunde en heb je minimaal 5 jaar ervaring in een gelijke functie. Het uitwerken van de tekeningen behoort niet tot je verantwoordelijkheid maar heb je ervaring en wil je dit ook doen dan is dit een pre. Je bent, met voorkeur, woonachtig in West Friesland.

Aanbod

Je treedt direct in dienst bij onze opdrachtgever. De arbeidsvoorwaarden zijn in dit geval onderhandelbaar maar de CAO is van toepassing.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.