Projectleider Architectenbureau – Hoorn

Introductie

We zijn op zoek naar een persoon die op verschillende posities binnen het architectenbureau ingezet kan worden.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een klein architectenbureau actief in Noor Holland. Ze zijn betrokken bij zowel nieuwbouw als renovatie in de woning- en utiliteitsbouw. Voor het bureau zijn 6 mensen werkzaam met een West Friese mentaliteit.

Functie

In de functie van projectleider bent u betrokken bij diverse projecten in uitvoering. U woont de bouwvergaderingen bij, onderhoudt de contact met de aannemer en u houdt toezicht op de uitvoering.

Functie eisen

Voor deze functie bent u in het bezit van een diploma HTS bouwkunde en heeft u minimaal 5 jaar ervaring in een gelijke functie. Het uitwerken van de tekeningen behoort niet tot u verantwoordelijkheid maar hebt u ervaring en wilt u dit ook doen dan is dit een pre. U bent woonachtig in West Friesland.

Aanbod

De4 voorwaarden zijn conform de CAO

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.