Projectcoördinator Water & Techniek – Hoorn

Introductie

Jij bent de projectcoördinator die zich vast wilt bijten in complexe projecten gericht op kabels, leidingwerk en werktuigbouwkundige onderdelen binnen de civiele techniek.

Organisatie

Onze opdrachtgever is door de jaren heen doorgegroeid naar een allround aannemingsbedrijf in meerdere disciplines. Voor de organisatie zijn nu zo’n 200 mensen werkzaam. Het bedrijf is actie in meerdere disciplines zoals waterbouw, GWW algemeen en cultuurtechniek. Het bedrijf kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur en het personeel staat echt boven aan. Voor iedereen die het wilt bestaat de mogelijkheid om door te groeien of verder opgeleid te worden.

Functie

Als projectcoördinator houd jij je bezig met ontwerp, calculatie en werkvoorbereiding van een grote diversiteit aan projecten in de leiding-, beton- en werktuigbouw. Je hebt innoverende ideeën, verwerkt deze tot concrete plannen en bent sparringpartner voor opdrachtgevers.

Functie-eisen

Voor deze functie ben je in het bezit van een diploma HTS civiele techniek of werktuigbouw. Je hebt aantoonbaren ervaring om al vanuit het voortraject betrokken te zijn bij de projecten. Je toont initiatief, bent ondernemend en je wil de organisatie mede naar een hoger niveau tillen. Je ben woonachtig boven Amsterdam.

Aanbod

Na een detacheringsperiode word je bij goed functioneren een vaste aanstelling geboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao en bij deze functie hoort een leaseauto!

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.