Projectcoördinator – Veghel

Introductie

Wij zoeken voor onze opdrachtgever, een eigentijdse allround aannemer, met spoed een ervaren projectcoördinator met veel vrijheid en verantwoordelijkheid!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde ontwikkelende aannemer actief in alle disciplines van de bouw. Projecten worden deels uit eigen ontwikkeling, bouwteams en de aanbestedingsmarkt verkregen. De projecten zijn divers en kunnen in alle bouwmethodieken gerealiseerd worden.

Functie

De projectcoördinator is daarbij verantwoordelijk voor de calculaties, de werkvoorbereiding, voortgang en veiligheid van zijn projecten. Het bewaken van het financiële resultaat en het maken van wekelijkse rapportages vanuit projectbewaking behoren tevens tot zijn takenpakket. Het bijzondere aan deze functie is dat u betrokken bent van initiatief tot en met oplevering. Eer van uw werk dus. Samen met het team brengt u uw projecten tot een goed einde. U werkt met moderne ICT concepten zoals BIM en staat open voor nieuwe technieken en werkwijzen.

Functie eisen

U heeft een afgeronde MBO opleiding bouwkunde en ervaring als werkvoorbereider of calculator. U bent gedreven, collegiaal, communicatief vaardig en u staat stevig in uw schoenen. U gaat uw verantwoordelijkheden niet uit de weg. U woont binnen een straal van 40 kilometer rondom Veghel.

Aanbod

Onze opdrachtgever kent goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, een informele collegiale sfeer en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.