Projectcoördinator Service en Onderhoud.(Vaste Baan) – Rotterdam

Introductie

Ben jij opzoek naar een veelzijdige functie in niet planmatig onderhoud met veel vrijheid en verantwoordelijkheid?

Organisatie

De opdrachtgever is een middelgrote aannemer actief in renovatie, onderhoud en verbouw. Ze bestaan sinds de jaren 70 en hebben inmiddels meer dan 22 vestigingen en ruim 500 medewerkers in dienst. Er heerst nog steeds een familie bedrijfsgevoel met korte lijnen ondanks het aantal medewerkers.

Functie

Je gaat je bezighouden met de werkorganisatie van niet planmatig onderhoud. Je neemt het werk op, vervaardigt calculaties, je bereidt het werk voor, je verzorgt de inkoop en je ziet toe op de uitvoering. Daarnaast werk je nauw samen met je collega werkorganisatoren. Je werkt voor vaste opdrachtgevers waarmee je de relatie onderhoudt. Gemiddeld ben je 50% van je tijd op kantoor en 50% bij de opdrachtgevers. Kortom een veelzijdige functie waarin geen dag hetzelfde is.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde MBO opleiding bouwkunde en ervaring in onderhoud als werkvoorbereider of uitvoerder. Je bent gedreven, collegiaal, communicatief vaardig en je staat stevig in je schoenen. Je gaat de verantwoordelijkheden niet uit de weg en bent woonachtig in Zuid-Holland.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel voorafgaand een detacheringsperiode. De opdrachtgever biedt jou een prima arbeidsvoorwaardenpakket en een inspirerende werkomgeving.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.