Projectcoördinator renovatie & onderhoud – Eindhoven

Introductie

Vind jij het fijn om als spin in het web te fungeren? En ben je op zoek naar een veelzijdige functie waarbij iedere dag anders is? Ik ben voor een opdrachtgever op zoek naar een duizendpoot die affiniteit heeft met renovatie & onderhoud. 

Organisatie

De opdrachtgever heeft als klanten o.a woningcorporaties en vastgoedeigenaren die gaan voor verduurzaming zodat ook volgende generaties prettig kunnen wonen. Denk aan grootschalige verduurzamingsprojecten van meer dan 100 woningen of renoveren van bedrijfsgebouwen. De organisatie van de opdrachtgever laagdrempelig en sterk groeiende. Er is sprake van een grote diversiteit aan projecten. De cultuur laat zich omschrijven als open, eerlijk en transparant.

Functie

Als projectcoördinator heb je een dynamische en verantwoordelijke functie. Binnen het renovatieteam van manager, calculator/werkvoorbereider, uitvoerders en bewonersbegeleiders ben jij de onmisbare schakel. Je hebt dan ook een dynamische en verantwoordelijke functie. Je verzorgt zelfstandig opnames, je onderhoudt contact met klanten en opdrachtgevers. Voor- en tijdens een project overleg je met verschillende partijen. Je stelt kostprijsberekeningen op en geeft technisch advies. Je bewaakt de voortgang en stuurt het uitvoeringsteam aan. Je signaleert afwijkingen en verbeterpunten en stelt begrotingen op voor meerwerk. Kortom een zeer afwisselende functie!

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding bouwkunde. Ervaring is een pré maar geen must. Overtuigingskracht, commerciële instelling en basiskennis van bouwmaterialen, installaties en aanverwante onderdelen is net zo belangrijk..

Aanbod

Het betreft een vaste functie bij een gerenommeerd bouwbedrijf. Ze bieden je een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Ze bieden een prima salaris met passende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.