Projectcoördinator Onderhoud en Zorg (Vaste baan) – Rotterdam

Introductie

Jij bent die specialist in de bouw waar iedereen terecht kan voor vragen. Jij heb met name ervaring in het onderhoud van utilitaire gebouwen als scholen en zorginstellingen.

Organisatie

De opdrachtgever is een middelgrote aannemer gevestigd in de regio Rotterdam. Het bedrijf is actief op het gebied van restauratie en renovatie en nieuwbouw/verbouw in utiliteitsbouw. Ze zijn met name gespecialiseerd in ziekenhuizen en zorginstellingen, maar ook scholen en bedrijfsgebouwen. Ze vinden de gebruikers van de gebouwen ook heel belangrijk en zien deze ook als klant. De opdrachtgever is een echte bouwer met een rijke historie als familiebedrijf. Bescheiden, betrokken en betrouwbaar zijn de waarden waarin ze zich onderscheiden. Bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd, terwijl de praktijk van alle dag gewoon doorgaat, bijvoorbeeld in ziekenhuizen of ouderenhuisvesting.

Functie

U bent het aanspreekpunt voor klanten zodat ze op elk gewenst moment contact met u op kunnen nemen op het gebied van advies en techniek. In het voortraject houd je je bezig met klant bezoeken, het doen van opnames en het maken van calculaties en offertes maken. Na de opdracht zorgt u voor de werkvoorbereiding en de planning, geeft u ondersteuning tijdens de uitvoering en zorgt voor een juist afhandeling met de klant. Ook na de oplevering zorgt u voor een juiste nazorg zodat er een uitstekende relatie ontstaat. Verder zorg je voor het succesvol begeleiden van meerdere gelijktijdige projecten. Je voert overleggen met de klanten en natuurlijk controleer je het uitgevoerde werk,

Functie-eisen

Er wordt vanuit de opdrachtgever minimaal een MBO diploma Bouwkunde gevraagd met relevante ervaring in het onderhoud. Je bent creatief en werkt graag samen en kunt goed onderhandelen. Het reduceren van de kosten vind jij een leuke uitdaging.

Aanbod

Het betreft hier een vaste baan met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. Daarnaast wordt het salaris bepaald naar kennis en ervaring.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731.

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jou C.V., je competentieprofiel, je persoonlijke eigenschappen, je wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jou toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.

Deel deze vacature