Projectcoördinator – Nijmegen

Introductie

De opdrachtgever is per direct op zoek naar een enthousiaste doortastende projectcoördinator waarbij resultaatgericht samenwerken vanzelfsprekend is. Het betreft een vast dienstverband.

Organisatie

De opdrachtgever is een bekend gezicht bij de woningcorporaties. Samen met hen kijken zij naar de woningen, complexen en wijken. De opdrachtgever onderhoudt, verbetert en verduurzaamt de woningen samen met de ketenpartners. Met aandacht voor de belangen van de woningcorporaties én van de bewoners. Zo geven ze samen toekomst aan bestaand bezit.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, plannen en calculeren en je zorgt dat de projecten soepel lopen. Het uitwerken van voorbereidingsplannen, het uitwerken van scenario’s. Het maken van uitvoeringsplanningen en de bouwplaatsinrichting. Het schrijven van werkopdrachten, het verzorgen van projectadministratie en het verbeteren van processen.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde MBO Bouwkunde opleiding en ervaring met woningcorporaties. Je bent leergierig en ondernemend. Je werkt graag in zelfsturende teams en beschikt over goede sociale vaardigheden. Je bent klantgericht en geeft adviezen met een gezonde dosis overtuigingskracht. Je bent altijd op zoek naar manieren om effectiever en efficiënter te werken.

Aanbod

De opdrachtgever biedt je een vast contract aan met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ze zijn ingesteld in ketensamenwerking en alles staat met elkaar in verbinding. Iedereen krijgt de kans om te blijven groeien en zijn / haar talenten verder te ontwikkelen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.