Projectcoördinator – Eindhoven

Introductie

Met spoed gezocht een Projectcoördinator die houdt van diversiteit en afwisseling!

Organisatie

Onze opdrachtgever is al meer dan 40 jaar actief in o.a de afbouw. Het bedrijf typeert zich als een modern bedrijf met enthousiaste en vakkundige collega’s. Ze zijn al drie generaties actief in de bouw!

Functie

Als projectcoördinator bent u betrokken bij alle voorkomende werkzaamheden bij onze opdrachtgever. U houdt zich bezig met onder andere winkelrenovaties en verbouwingen. Uw werkzaamheden bestaan onder andere uit: dagelijks overleg met de vakmensen op de projecten, het opzetten van een goede werkplanning, juiste inzet van voldoende vaklieden en het tijdig bestellen en laten leveren van materialen. U bent verantwoordelijk voor de calculatie, werkvoorbereiding en offertes. U coördineert en registreert alles wat er gebeurt. U denkt actief mee over het verbeteren van de kwaliteit.

Functie eisen

U heeft een MBO diploma Bouwkunde en enkele jaren werkervaring in een dergelijke functie. Daarnaast bent u een mensgericht persoon en kan goed, onder druk, toch het overzicht bewaren. U kunt overweg met het projectadministratiesysteem waarmee u de uren kan boeken, materialen kan bestellen, planningen kan maken en een totaal overzicht heeft van uw lopende projecten. U bent een zelfstandige teamplayer, daadkrachtig, initiatiefrijk, klantgericht en resultaatgericht.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een marktconform salaris. U krijgt volop mogelijkheden tot het volgen van opleidingen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.