Projectcoördinator. Deta vast – Tilburg

Introductie

Als projectcoördinator Design and Build ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en van de planontwikkeling tot en met de oplevering. Je bent de spil van het ontwerpteam en combineert hierbij vormgeving met technische haalbaarheid. 

Organisatie

De opdrachtgever werkt in een internationale omgeving en is gespecialiseerd in sportaccommodaties waaronder zwembaden, scholen, leisurecentra en kantoren. Onze opdrachtgever is trots op haar spraakmakende opdrachten. Ze werken met nieuwe technologieën aan complexe bouwkundige projecten. 

Functie

Als projectcoördinator vertaal je een programma van eisen naar een praktisch ontwerp en zoekt naar technische oplossingen waarbij je in teamverband zorg draagt voor de plan- en bouwtechnische begeleiding van het project. Samen met het projectteam realiseer je schitterende projecten, op tijd en binnen het gestelde budget. Je stuurt architect, constructeur en ontwerpende partners aan en bent de sparringpartner van de projectleider. 

Functie-eisen

Je beschikt over minimaal een HBO werk- en denkniveau Bouwkunde. Je bent een echte teamplayer en het teamgevoel staat voorop. Je bent leergierig en kiest voor slimme oplossingen. Ook weet je anderen te motiveren en je kan onder tijdsdruk toch goed presteren. Je let op details maar behoudt ook het overzicht, je bent communicatief en makkelijk in de omgang. 

Aanbod

Het betreft een deta/vaste aanstelling bij een opdrachtgever die een inspirerende werkomgeving biedt. De informele sfeer biedt je de gelegenheid om initiatieven te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. Bovendien bieden zij je een goed salaris en prima secundaire voorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.

Deel deze vacature