Projectcoördinator Brandpreventie (Vaste baan) – Rotterdam

Introductie

Ben jij een specialist in de bouw en wil jij meewerken aan het brandveilig maken van gebouwen waarin mensen wonen, werken of verblijven? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Organisatie

De opdrachtgever is een echte bouwer met een rijke historie als familiebedrijf. Bescheiden, betrokken en betrouwbaar zijn de waarden waarin ze zich onderscheiden. Ze zijn actief in de woningbouw, Renovatie, Verbouw en Restauratie en werken veel in de publieke sector. Bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd, terwijl de praktijk van alle dag gewoon doorgaat, bijvoorbeeld in ziekenhuizen of ouderenhuisvesting. De controle op de brandveiligheidseisen zijn de laatste jaren aangescherpt en ze kunnen ervoor zorgen dat met bevoegd gezag, het afdichten en eventueel aanpassen van de brandcompartimenten het pand te laten voldoen aan de wettelijke eisen.

Functie

Jij bent de verbindende schakel tussen de verschillende partijen op diverse projecten en jij kan goed prioriteiten stellen in een ad hoc omgeving. Jij gaat je bezighouden met het aansturen van de diverse partijen en het succesvol begeleiden van meerdere gelijktijdige projecten. Je zorgt voor het bewaken van de voortgang op de projecten van het eigen team en de diverse onderaannemers, het bijwonen van overleggen met de klanten, het bijhouden en opstellen van meer- en minderwerk, het controleren van het uitgevoerde werk, het controleren en begeleiden van een correcte oplevering en de kostenbewaking.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een MBO diploma Bouwkunde en minimaal 7 jaar relevante ervaring in de brandpreventie.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel voorafgaand een detacheringsperiode. Verder hanteren wij het UTA CAO waarbij het salaris afhankelijk is van kennis en ervaring.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.