Projectbegeleider Servicebouw. Vast dienstverband!! – Oss

Introductie

Ben jij die projectbegeleider die zich dagelijks wil inzetten om gezamenlijk mooie resultaten te behalen? Als projectbegeleider servicebouw houd jij je bezig met vastgoedvraagstukken van bedrijfsmatig vastgoed voor bestaande klanten. Denk aan zorginstellingen, woningbouwverenigingen, onderwijsinstellingen of retail. 

Organisatie

De opdrachtgever is een zeer vooruitstrevend bouwbedrijf. Zij werken al jaren met de modernste technologieën. Het bedrijf laat zich het beste omschrijven met woorden als daadkracht, kwaliteit, directe betrokkenheid en betrouwbaarheid. Samenwerken staat in dit bedrijf centraal en de lijnen binnen de organisatie zijn kort en informeel. Naast het werken aan gevarieerde en prestigieuze projecten, werk je ook aan je toekomst binnen een gezond en gerenommeerd bedrijf.

Functie

Je denkt oprecht mee met de klant en dat kan zowel een eindgebruiker als de woningcorporatie zijn. Samen met je collega’s geef je invulling aan de functie. Door je brede kennis ben je binnen het team verantwoordelijk voor de opnames buiten, samen met de opdrachtgever. Tevens ben je verantwoordelijk voor de prijsvorming, de voorbereiding, begeleiding en uitvoering en de administratieve input ten behoeve van de facturatie.

Functie-eisen

Je hebt tenminste een afgeronde MBO opleiding Bouwkunde en meerdere jaren ervaring in vastgoedonderhoud. Verder ben je resultaatgericht en sterk in het plannen en organiseren. Je schakelt makkelijk tussen collega’s, klanten en ketenpartners. Je bent ondernemend, toont initiatief en bezit een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent zeer klantgericht.

Aanbod

Je komt in een dynamisch en sterk vooruitstrevend bedrijf met een gezonde bedrijfscultuur met korte organisatielijnen. De opdrachtgever heeft een prettige werkomgeving en biedt volop kansen en ontwikkelmogelijkheden. Een goede beloning hoort bij deze functie.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.