Projectbegeleider onderhoud – Den Bosch

Introductie

Samen met de collega’s van vastgoedbeheer zet je je dagelijks in om gezamenlijk mooie resultaten te behalen voor de regio Zuid. Je komt terecht bij één van de grootste specialisten van het land, een hechte club die trots zijn op wat ze leveren.

Organisatie

Het team waarmee je werkt is gezellig, gedreven en hecht. Ze zijn trots dat ze kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Zuid Nederland.

Functie

Systematisch onderhoud geeft invulling aan de planmatige onderhoudsvraag. De klanten bevinden zich in de domeinen wonen, werken, leren en recreëren. Je werkt samen met de projectleider aan het planmatig onderhoud van opdrachtgevers, het opstellen van meerjaren onderhoudsplannen/-begrotingen, het uitvoeren van nulmetingen en het inplannen van de werkzaamheden vanuit een MJOP. Je houdt zich niet enkel bezig met de voorkant van het proces, maar je bent ook verantwoordelijk voor de uitvoering en de geleverde kwaliteit. Je bent in contact met de klant om de daadwerkelijke klantvraag te achterhalen. Je bent proceseigenaar van alle werkzaamheden.

Functie-eisen

Je hebt een bouwkundige opleiding op MBO- of HBO niveau en aantal jaren ervaring als zelfstandig projectbegeleider. Kennis van de installatiebranche is een pré. Je bent op de hoogte van trends, ontwikkelingen, wet en regelgeving op het gebied van vastgoed. Je hebt ruime ervaring met het opstellen van MJOP/MJOB. Verder ben je klantgericht en in staat om de klantvraag om te zetten in concrete werkzaamheden/adviezen. Je bent resultaatgericht en sterk in het plannen en organiseren. Ervaring met prognose is een pré.

Aanbod

Onze opdrachtgever geeft je de ruimte om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien krijgt je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.