Projectbegeleider Industrie (Vaste baan) – Vlaardingen

Introductie

Heb jij een flexibele instelling en ben je op zoek naar een veelzijdige functie als projectbegeleider stop dan met zoeken en solliciteer!

Organisatie

De opdrachtgever is een allround civieltechnisch- en ondernemend familiebedrijf. Ze hebben verschillende specialisme in huis waardoor je vanaf de tekentafel tot en met de oplevering bij hen terecht kunt. Het is een echte no-nonsense organisatie die de handen uit de mouwen steken. Daarnaast staat veiligheid voorop en dit zit ook echt in het DNA van de medewerkers. Regelmatig worden zij door opdrachtgevers in de petrochemie gevraagd om toezicht te houden op veiligheid tijdens werkzaamheden.

Functie

In deze functie houd je controle op de planning, het inzetten van materieel, personeel en het goed en nauwkeurig vastleggen en registreren van projectinformatie in het daarvoor bestemde softwarepakket. Verder houd je je bezig met het opstellen van uitvoeringsmethodiek, technische omschrijvingen ten behoeve van prijsvorming, de controle van de inzet van personeel, planning van de werkzaamheden en opdrachten/contracten.

Functie-eisen

Je hebt minimaal MBO werk- en denk niveau en 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in de civiele techniek, uiteraard ben je in het bezit van VCA-VOL en hen je leidinggevende capaciteiten. Verder heb jij kennis van en ervaring in de grond-, weg- en waterbouw, bouw en industrie.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. Er wordt een marktconform salaris geboden en een veelzijdige baan in een groeiend en dynamisch familiebedrijf.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op je C.V., jou competentieprofiel, jou persoonlijke eigenschappen, jou wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jou toestemming ter beschikking stellen aan de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.