projectbegeleider dagelijks onderhoud – Utrecht

Introductie

Projectbegeleider die warm loopt voor het dagelijks onderhoud aan de woningen en mee bouwt aan een groener en duurzamer woningbezit met blije huurders.

Organisatie

De organisatie is een landelijke werkende vastgoedbeheerder van woningen, de relatie investeert veel in het groener maken van het woningbezit.

Functie

Als projectbegeleider dagelijks onderhoud ben je dagelijks actief in het oplossen van reparaties, mutaties en onderhoud van de woningen. Je voert inspecties uit en komt met aanbevelingen om de kwaliteit en leefbaarheid op een hoogniveau te houden.
Je werkt nauw samen met afdeling verhuur en interne techneuten en zorgt voor een duidelijke opdracht van de werkzaamheden.


Functie-eisen

Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je beschikt over de volgende kwaliteiten. Je kunt goed het overzicht bewaken, je bent communicatief vaardig en in staat om juiste planning te maken van de activiteiten.
Verder beschik je minimaal over een afgeronde mbo bouwkunde opleiding en bij voorkeur minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Aanbod

Je kan rekenen op een brede diversiteit aan dagelijkse activiteiten, geen dag is hetzelfde en je werkt in een enthousiast team aan het onderhouden van de woningen en leefbaarheid.
Conform bruto maandsalaris volgens CAO Woondiensten.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.