Projectarchitect – ’s Hertogenbosch

Introductie

Heeft u ervaring als projectarchitect, bent u goed in ontwerpen en heeft u originele ideeën? Dan komen wij graag met u in contact.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevend architectenbureau met spraakmakende ontwerpen en opdrachten. Ze hebben een breed en gevarieerd opdrachtenpakket, waarin zowel woningbouw, utiliteitsbouw als restauratie belangrijke onderdelen vormen


Functie

Als projectarchitect bent u bij meerdere projecten betrokken. Het betreft transformatieprojecten en nieuwbouwprojecten. U bent regelmatig op de bouwplaats te vinden voor overleg met uitvoerende partijen. U bent verantwoordelijk voor vergunningsaanvragen van uw projecten en u heeft veel contact met de gemeentelijke overheid. Uw projecten zijn zeer gevarieerd, zowel in aard als in omvang en fase. U stuurt een team junior architecten aan. Ook bent u betrokken bij de PR van uw projecten, uw werkt dan ook nauw samen met de afdeling PR. Kortom een zeer veelzijdige functie waarin u zich geen moment zult vervelen.

Functie eisen

U heeft een afgeronde bouwkundige opleiding op WO niveau en een jaar of 4 ervaring als project architect. Uw kennis van wet- en regelgeving is goed. U bent op de hoogte van de marktontwikkelingen. U gaat zelfstandig te werk. U heeft bovengemiddelde ontwerpvaardigheden en u bent bekend met Revit, SketchUp en Autocad. U bent ambitieus, gedreven, communicatief zeer vaardig en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. U gaat uw verantwoordelijkheden niet uit de weg. U heeft een passie voor architectuur en techniek.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een inspirerende werkomgeving en de kans om een bijdrage te leveren aan spraakmakende projecten. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO. Er is veel aandacht voor uw persoonlijke ontwikkeling en er zijn volop doorgroeimogelijkheden aanwezig.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.