Projectarchitect – ’s Hertogenbosch

Introductie

Heb je ervaring als projectarchitect, ben je goed in ontwerpen en heb je originele ideeën? Dan komen wij graag met jou in contact!

Organisatie

De opdrachtgever is een toonaangevend architectenbureau met spraakmakende ontwerpen en opdrachten. Ze hebben een breed en gevarieerd opdrachtenpakket, waarin zowel woningbouw, utiliteitsbouw als restauratie belangrijke onderdelen vormen.


Functie

Als projectarchitect ben je bij meerdere projecten betrokken. Het betreft transformatie- en nieuwbouwprojecten. Je bent regelmatig op de bouwplaats te vinden voor overleg met uitvoerende partijen. Je bent verantwoordelijk voor vergunningsaanvragen van jouw projecten en je hebt veel contact met de gemeentelijke overheid. De projecten zijn zeer gevarieerd, zowel in aard als in omvang en fase. Je stuurt een team junior architecten aan. Ook ben je betrokken bij de PR van jouw projecten, je werkt dan ook nauw samen met de afdeling PR. Kortom een zeer veelzijdige functie waarin jezelf geen moment zult vervelen.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde bouwkundige opleiding op WO niveau en een jaar of 4 ervaring als project architect. Je kennis van wet- en regelgeving is goed. Je bent op de hoogte van de marktontwikkelingen. Je gaat zelfstandig te werk. Je hebt bovengemiddelde ontwerpvaardigheden en je bent bekend met Revit, SketchUp en Autocad. Je bent ambitieus, gedreven, communicatief zeer vaardig en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. Je gaat je verantwoordelijkheden niet uit de weg. Passie voor architectuur en techniek spreekt voor zich.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt je een inspirerende werkomgeving en de kans om een bijdrage te leveren aan spraakmakende projecten. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO. Er is veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en er zijn volop doorgroeimogelijkheden aanwezig.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.