Projectadministrateur Bouw – Amsterdam

Introductie

Voor een Amsterdams bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een assertieve projectadministrateur.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een echt Amsterdams bouwbedrijf met meerdere werkmaatschappijen. Zij zijn actief in renovatie, verbouw, restauratie maar ook nieuwbouw. Zij opereren in het hogere segment van de markt. Projecten worden gerealiseerd in de Randstad.

Functie

In deze veelzijdige functie bent u verantwoordelijk voor de financiële vastlegging van de lopende projecten. U controleert de inkomende facturen, maakt de uitgaande facturen op en bewaakt de financiële planning. Op verzoek stelt u relevante informatie beschikbaar, zodat betrokkenen op tijd, volledig en correct geïnformeerd worden en benodigde overzichten beschikbaar zijn voor het nemen van beslissen.

Functie-eisen

Voor deze functie bent u in het bezit van een diploma MBO bedrijfsadministratie. U bent grondig, analytisch maar vooral ook assertief. U bent de spil tussen de verschillende werkmaatschappijen.

Aanbod

Het betreft hier in eerste instantie een detacheringsperiode van 12 maanden. Bij goed functioneren wordt u een vast contract aangeboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.