Project engineer Kabel- en Leidingen – Hoorn

Introductie

Ben jij ervaring als engineer kabels en leidingen en zoek jij een aannemer waar jij met plezier kan werken en ontwikkelen, zoek dan niet verder. Wij hebben een opdrachtgever waar jij direct in dienst kan en mee kan bouwen aan oplossingen voor nuts en riool projecten. 

Organisatie

De aannemer is een familiebedrijf waar mensen met plezier werken en het gaat om jou! Jij staat centraal en samen met jou groeit de organisatie.

Functie

Als engineer ontwerp jij kabel- en leidingwerken (nuts en riool) in aanleg, reconstructie en onderhoud. De wensen van de klant vertaal je naar een technisch ontwerp. Je hebt veel contact met gemeenten, waterschappen en netbeheerders.
Je vraagt de benodigde vergunningen aan en je bepaald de materiaalbehoefte en draagt zorg voor de inkoop.
Het betreft een diverse functie van engineering, calculatie, vergunning traject, ontwerp en veel overleg.

Functie-eisen

Wij zoeken een mbo’er met een civiel technische of energie technische achtergrond en daarbij beschik je over relevante werkervaring. Voor de functie is het een pré dat je kennis hebt van AutoCAD en UAV GC en RAW bestekken.

Verder beschik jij over goede communicatieve en sociale vaardigheden en ben jij een teamspeler die realistisch is en zijn afspraken nakomt.

Aanbod

Je kan rekenen op een vaste aanstelling, na de detacheringsperiode en jouw salaris is onderhandelbaar. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.