project coördinator – Alkmaar

Introductie

Als projectcoördinator werk jij alle scenario’s technisch uit en leg jij ze vast in een technische omschrijving en andere contractstukken. Jij zorgt dat alle goed uitgewerkte projectstukken worden overhandigd aan de werkvoorbereider.  

Organisatie

De organisatie is een ontwikkelende bouwer op het gebied van binnenstedelijke projecten van woningbouw en utiliteitsbouw. Je werkt nauw samen met diverse collega’s logistiek voorbereider, werkvoorbereider, calculator, projectleider, uitvoerder en de BIM modelleur.

Functie

In deze functie heb jij een signalerende taak en kan jij als geen ander anticiperen op afwijkingen in het proces. Je coördineert meerder projecten die zich in de ontwikkelfase bevinden en werk jij alle scenario’s technisch uit. Je staat in nauw contact met de projectontwikkelaar, werkvoorbereider, logistiek medewerker en calculator. Je zorgt dat het plan zeer grondig is uitgewerkt en een gedegen overdracht plaats vindt met de werkvoorbereider.
Je stelt samen met de projectontwikkelaar de begroting, tijdsplanning en logistiek plan op. Jij bent verantwoordelijk voor een goed doordacht plan binnen de gestelde kwaliteitseisen en binnen het budget.

Functie-eisen

Wij zoeken kandidaten die op zoek zijn naar een vaste baan en minder dan 5 jaar werkervaring hebben. Je beschikt over een HBO Bouwkunde diploma en een geldig VOL-VCA certificaat.
Je beschikt over goed ontwikkelt analytisch vermogen, je bent flexibel, kostenbewust en doortasten. Het is belangrijk dat jij besluiten durft te nemen binnen je bevoegdheden.
Uiteraard ben jij communicatief vaardig en weet jij mensen te overtuigen.

Aanbod

Je kan rekenen op een vaste aanstelling en een goed salaris wat past bij jouw ambitie. Je gaat werken bij een goed georganiseerde bouwer van nieuwbouw, verbouw en renovatie projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw en vastgoedzorg.
Jouw functie is zeer divers en gevarieerd. Het team waarvan jij deel uitmaakt, is actief en gericht op samenwerking tot het einde van het project hetzij op kantoor of op de bouwlocatie.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.