Projectleider Vastgoedbeheer (vaste baan). – Utrecht

Wij zoeken een ervaren projectleider technisch vastgoedbeheer voor corporaties en VVE beheers. Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor alle onderhoud en verduurzaming van het bezit. Jouw bijdrage levert prettige woonwijken op en verhoogd het woonplezier.

Ervaren Calculator (Vaste baan) – Dordrecht

Zelfstandige, uitdagende functie voor een allround senior calculator die graag van begin tot eind verantwoordelijk is voor zijn of haar projecten. Ben jij iemand die doet wat je belooft dan zoeken we jou!

Calculator Civiele Techniek (vaste baan). – Utrecht

Wordt jij enthousiast van grote landelijke projecten met een naam, dan is dit jouw uitdaging bij de aannemer met een naam. Wij zoeken op basis van een werving en selectieprocedure een ervaren calculator Civiele werken voor Infra, Rail, Metro en Dijkversterking projecten. Wil je meer weten bel mij vandaag nog, voor een afspraak!

Projectleider bouwbegeleiding. – Midden Nederland

Ben jij een ervaren Bouwkundig Projectleider die een passie heeft voor het begeleiden van woningbouw en utiliteitsbouw projecten zowel nieuwbouw of groot onderhoud voor Midden Nederland, solliciteer dan vandaag nog.

Constructeur beton en staal Utiliteitsbouw (vaste baan). – Utrecht

Wij zoeken ter uitbreiding van het projectteam een ervaren Bouwkundig Constructeur voor complexe utilitaire werken. Je werkt in een teamprojectteam onder leiding van een projectleider en je bent verantwoordelijk voor de gehele constructie van het gebouw. Jij bent verantwoordelijk voor de juiste constructieve ontwerpen en berekeningen, aan de hand van jouw gegevens gaat de constructief

Bouwkundig Projectleider schadeprojecten. – Schadeprojecten in de regio Noord Holland, Utrecht en Flevoland

Ben je de projectleider die zelfstandig schadeprojecten aan woningen en gebouwen kan opnemen en herstellen, dan heb ik voor jou een mooie uitdaging als projectleider schadeprojecten