Planvoorbereider – ’s Gravenhage

Introductie

Als planvoorbereider levert u een belangrijke bijdrage aan het succes van onze opdrachtgever.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote, ontwikkelende aannemer gevestigd in de regio Den Haag en met name actief in woningbouw. De projectgrootte is zeer gevarieerd.

Functie

U bent verantwoordelijk voor de technische uitwerking vanaf het V.O. tot en met de verkoopstukken. U bent een sparringpartner van de directie en geeft gevraagd en ongevraagd advies en u signaleert mogelijke risico’s.. U bent de spil in de communicatie en aansturing tussen onze opdrachtgever en externe stakeholders zoals gemeentelijke overheid, architect etc. Bij bouwteamprojecten bent u de kartrekker en u geeft advies over bouwtijdbepalingen, het opstellen van bouwmethodes en constructies. U rapporteert aan de directie.

Functie-eisen

U heeft minimaal vijf jaar ervaring als planvoorbereider bij een ontwikkelende aannemer en u heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde. U bent vaardig met MS Office, AutoCAD en Bouwcalc. U bent een enthousiaste teamspeler die zijn verantwoordelijkheden niet uit de weg gaat. U bent communicatief vaardig, gedreven, loyaal en een harde werker. U heeft aantoonbaar affiniteit met woningbouw.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. U krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij de uitoefening van uw functie.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.