Planvoorbereider – Eindhoven

Introductie

Bij één van onze klanten zoeken wij een planvoorbereider die ook een adviserende rol speelt naar de betrokken stakeholders. Het is een veelzijdige functie waarbij je voor interessante uitdagingen komt te staan. Durf jij het aan?

Organisatie

De opdrachtgever biedt duurzame oplossingen voor retail-, nieuwbouw- en onderhoudsvraagstukken door het conserveren en het esthetisch en energetisch opwaarderen van gebouwen en bouwwerken. Ze denken dat kwaliteit vanuit een sterke intrinsieke behoefte moet ontstaan en niet door een opgelegd verwachtingspatroon. Mensen enthousiast maken voor het einddoel waardoor de weg er naartoe een gezamenlijk, gewenst en leuk pad is. Een organisatie zonder strakke hiërarchie maar gebruik makend van de persoonlijke kwaliteiten van mensen met de juiste instelling.


Functie

Als planvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de planvoorbereiding van je eigen projecten, van initiatief tot start uitvoering. Dit zijn meerdere projecten tegelijk. Voor deze projecten ben je de spil in het team dat onderhoudsschilderwerk uitvoert. Je bent verantwoordelijk voor de planvorming, je verzorgt de werkopnames, planningen, calculaties, koopt in bij leveranciers, communiceert met opdrachtgevers en bewoners en je organiseert de gehele voorbereiding van het onderhoudsschilderwerk. Los van het onderhoudsschilderwerk, kijkt de opdrachtgever ook verder naar de verduurzamingsmogelijkheden van een vastgoedobject. Je adviseert opdrachtgevers over de mogelijkheden en werkt meerdere scenario’s uit. De opdrachtgever ervaart jouw kennis en kunde en je creëert hierdoor het vertrouwen dat het project in goede handen is.
Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde en bij voorkeur 1-2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je bent leergierig, gedreven, analytisch sterk, communicatief vaardig en je gaat jouw verantwoordelijkheden niet uit de weg. Je bent stressbestendig en weet je hoofd koel te houden bij complexe vraagstukken die iedere werkdag voorbij komen.

Aanbod

De opdrachtgever biedt je de kans om een bijdrage te leveren aan aansprekende projecten en je verder te ontwikkelen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.