Planontwikkelaar – Westland

Introductie

In verband met de groei van de orderportefeuille van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een planontwikkelaar met enige ervaring!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer met een plezierige bedrijfscultuur. Het bedrijf kenmerkt zich door een laag verloop en langdurige dienstverbanden. De organisatie kenmerkt zich door een informele cultuur.

Functie

Het initiëren, ontwikkelen en laten realiseren van bouwprojecten. Dit kunnen zowel nieuwbouw als transformatieprojecten zijn. U bent verantwoordelijk voor de financiële, commerciële, bouwtechnische en creatieve kant van een project. U rapporteert aan de manager bouw en ontwikkeling. U voert haalbaarheidsstudies en risicoanalyses uit en draagt het werk over aan de projectleider met alle bijbehorende documenten.

Functie-eisen

U heeft een HBO vastgoed of bouwkunde opleiding en heeft minimaal 3 jaar ervaring als planontwikkelaar. U bent op de hoogte van alle marktontwikkelingen en alle wet-en regelgeving binnen de planontwikkeling. Daarnaast heeft u ook kennis van vastgoedfinanciën.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een bovengemiddeld arbeidsvoorwaarden pakket aan. Daarnaast is er veel ruimte voor uw persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.