Planontwikkelaar. Vaste baan! – Eindhoven

Introductie

Wil jij als Planontwikkelaar/ontwerpleider werken aan een ambitieus architectonisch hoogstandje? Ben je proactief, gewend om van grof naar fijn te werken en een echte verbinder? Dan ben ik op zoek naar jou!

Organisatie

Bij de opdrachtgever is het dagelijks plezier in het werk net zo belangrijk als de inhoud van de functie. Bij het bedrijf heerst een informele bedrijfscultuur waar betrokkenheid, ondernemerschap én samenwerking centraal staan. Er is volop ruimte voor initiatieven, ideeën en persoonlijke ontwikkeling. Kortom een allround, eigentijdse aannemer met robuuste projecten die zich vooral richt op utiliteit- en woningbouw, waarbij een belangrijk deel in eigen beheer wordt ontwikkeld. Ze ontwikkelen, bouwen en onderhouden. De medewerkers vormen de solide basis van het bedrijf. Het is een evenwichtige organisatie met zelfkennis. 

Functie

Je leidt als Planontwikkelaar/ontwerpleider de ontwerpvergaderingen. En ben je tevens verantwoordelijk voor het aansturen van de technische ontwerpuitwerking vanaf DO+.  Ook ben je dé gesprekspartner voor de opdrachtgever en de gemeente. Je taken zijn onder andere: het meedenken in technische goede oplossingen, controle van het tekenwerk, het bewaken van het bouwkostenbudget en het bewaken van de ontwikkelplanning. Verder ben je verantwoordelijk voor het opstellen van fasedocumenten ter goedkeuring van de opdrachtgever, verificatie uitvoeren van het technische ontwerp op uitgangspunten DO+ en risico en kansen overzicht opstellen. Kortom een uitdagende en veelzijdige functie!

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een HBO/WO diploma bouwkunde en minimaal 5 jaar werkervaring. Ook heb je ervaring met grotere projecten van minimaal 50 miljoen. Je bent proactief en denkt in oplossingen. Je hebt kennis van bouwkosten, planning, bouwtechniek en gevoel voor architectuur en begrip voor de standpunten van de adviseur. Communicatieve vaardigenheden zijn in deze functie zeer belangrijk vanwege verschillende belangen en uitgangspunten. Kortom een echte verbinder!

Aanbod

De opdrachtgever biedt naast een goed salaris 43 vrije dagen en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Bovendien krijg je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door onder andere onbeperkt gebruik te maken van een ruim aanbod aan online trainingen. Jezelf blijven ontwikkelen vindt de opdrachtgever belangrijk. 

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.

Deel deze vacature