Planontwikkelaar – Eindhoven

Introductie

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een planontwikkelaar die wil werken bij een professionele en eigentijdse partner die door middel van kennis, ervaring en creativiteit meerwaarde biedt vanaf het prilste begin van de bouwplannen.

Organisatie

Om een project effectief en efficiënt te realiseren is veel afstemming en coördinatie nodig. Er zijn immers vele interne en externe betrokkenen. Om dit proces in goede banen te leiden en de communicatielijnen zo kort mogelijk te houden, werkt onze opdrachtgever met projectteams. Hierin zijn alle betrokken disciplines vertegenwoordigd. Naast ieders persoonlijke verantwoordelijkheid voor zijn of haar eigen werkzaamheden, heeft elke medewerker ook een teamverantwoordelijkheid om gezamenlijk een goed resultaat te bereiken.

Functie

De planontwikkelaar is betrokken bij het proces vanaf de haalbaarheidsstudie tot en met de contractvorm. Tot uw takenpakket behoort onder meer het maken van een haalbaarheidsstudie, het maken of laten maken van het projectontwerp en het kiezen van het bouwsysteem dat zal worden toegepast. Daarnaast verzorgt u de bouwvergunning, de kostenbegroting op ramingniveau en een tijdige beschikbaarheid van bestek, bestektekeningen en werktekeningen. Uiteindelijk bent u ook verantwoordelijk voor het verzorgen van de definitieve inschrijf- en werkbegroting.


Functie-eisen

U kunt deze functie naar behoren uitoefenen als u tenminste beschikt over een HBO werk- en denkniveau met 5 tot 10 jaar werkervaring in de bouwsector. Het plannen en organiseren zijn o.a talenten van u en u kunt op een efficiënte wijze een flinke dosis ondernemerschap combineren met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.


Aanbod

U komt in een dynamisch en sterk vooruitstrevend bedrijf met een gezonde bedrijfscultuur met korte organisatielijnen. Onze opdrachtgever kenmerkt zich door een prettige werkomgeving en meerdere kansen die geboden worden om uzelf verder te ontwikkelen.


Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.