Planontwikkelaar – Den Haag

Introductie

In verband met de groei van de orderportefeuille van de opdrachtgever zijn wij op zoek naar een planontwikkelaar met enige ervaring!

Organisatie

De opdrachtgever is een middelgrote aannemer met een plezierige bedrijfscultuur. Het bedrijf kenmerkt zich door een laag verloop en langdurige dienstverbanden. De organisatie kenmerkt zich door een informele cultuur.

Functie

Je gaat je bezighouden met het initiëren, ontwikkelen en laten realiseren van bouwprojecten. Dit kunnen zowel nieuwbouw als transformatieprojecten zijn. Je bent verantwoordelijk voor de financiële, commerciële, bouwtechnische en creatieve kant van een project. Je rapporteert aan de manager bouw en ontwikkeling. Je voert haalbaarheidsstudies en risicoanalyses uit en draagt het werk over aan de projectleider met alle bijbehorende documenten.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een HBO vastgoed of bouwkunde opleiding met minimaal 8 jaar ervaring als planontwikkelaar. Je bent op de hoogte van alle marktontwikkelingen en alle wet-en regelgeving binnen de planontwikkeling. Daarnaast heb je ook kennis van vastgoedfinanciën.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel een detacherings- periode hieraan voorafgaand. De opdrachtgever biedt jou een bovengemiddeld arbeidsvoorwaarden pakket aan. Daarnaast is er veel ruimte voor jou persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op je C.V., je competentieprofiel, je persoonlijke eigenschappen, je wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jou toestemming ter beschikking stellen aan de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.