Passievolle werkvoorbereider. – Papendrecht

Introductie

In verband met de groei van de portefeuille van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die goed kan samenwerken met verschillende bouwpartners.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een landelijk opererende ontwikkelaar en bouwer. Het betreft een familiebedrijf met verschillende divisies. De specialisatie ligt in het ontwikkelen en bouwen van nieuw en bestaande bouw. Hierbij kunt u denken aan technisch complexe transformatiewerken, maar ook innovatieve uitdagingen gaan ze niet uit de weg. Doordat de organisatie verschillende divisies kent biedt dit genoeg ontwikkelingsmogelijkheden.

Functie

U bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van de afbouw van een grootschalig woningbouwproject. U vervaardigt de overall planningen en de bouwplaatsinrichting, het onderhouden van contacten met leveranciers en onderaannemers, het bijwonen van diverse overleggen en het beheren van de informatiestromen. U werkt nauw samen met de uitvoerders op het project. De werkzaamheden worden voornamelijk op de projectlocatie uitgevoerd.

Functie-eisen

U heeft een bouwkundige opleiding op HBO niveau of gelijkwaardig en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Moderne contractvormen bent u bekend mee en u heeft ervaring met BIM. Het meedenken over de projecten is een tweede natuur van u. Het blijven ontwikkelen en de techniek willen verbeteren en daarbij de kosten te reduceren ziet u als een uitdaging.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een prima pakket arbeidsvoorwaarden. Er is ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook zijn er genoeg opleidingsmogelijkheden binnen de organisatie.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.