Organisatiedeskundige Bouw – Amsterdam

Introductie

Wij zijn op zoek naar een ervaren organisatiedeskundige bouw. Vanuit de bouwkeet draagt u zorg voor de voorbereiding van uw project.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot aannemingsbedrijf dat voornamelijk actief is in en rondom Amsterdam. Projecten worden gerealiseerd in de nieuwbouw en renovatie en de projectgrootte kan oplopen tot 40 miljoen.

Functie

We zijn op zoek naar een allround werkvoorbereider. Samen met de projectleider en de uitvoerder vormt u het projectteam. U draagt zorg voor de gehele werkvoorbereiding, zowel technische als organisatorisch. Bovendien bent u verantwoordelijk voor de inkoopvoorbereiding. Op de grotere projecten zult u collega werkvoorbereiders aansturen.

Functie-eisen

Voor deze functie bent u minimaal in het bezit van het diploma HTS bouwkunde en een geldig VCA VOL certificaat. In deze functie bent u de spin in het web en zorgt u dat het treintje blijft lopen. Daarnaast hebt u ervaring met BIM (Solibri) en LEAN. U modelleert niet zelf maar u bent in staat om clashes te signaleren.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst u direct een arbeidsovereenkomst aan te bieden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.