Opzichter Mutatie Onderhoud – Westland

Introductie

Wij zijn voor een van onze opdrachtgevers opzoek naar een opzichter planmatig onderhoud! Die gaat bijdragen aan de verbetering van de Stad.

Organisatie

De organisatie heeft ruim 30.000 woningen met een groot aantal overige objecten zoals winkels, parkeerplaatsen etc. Ze willen een thuis gevoel creëren voor de bewoners binnen de coöperatie. Ze stellen de bewoners voorop en willen graag meer zeggenschap op het werk vergoten. In samenwerking met de bewoners wordt er gekeken waar de bewoners erbij kunnen worden betrokken bij de projecten.

Functie

U zorgt ervoor dat vrijgekomen woningen zo snel mogelijk weer worden verhuurd. De stad kan zich geen leegstand veroorloven omdat de vraag naar woningen hoog is. U zorgt voor een goede kwaliteitsoplevering. Het belangrijkste voor u is om te kijken wat er gedaan moet worden om de woning weer snel te kunnen verhuren. U beslist wie wat doet voordat de woning wordt opgeleverd en of er aan de kwaliteitseisen wordt voldaan.

Functie-eisen

U heeft een MBO werk- en denkniveau met eerder verworven competenties van bouwkunde en regelgeving en/of opzichter BNA. U herkent zich in de competenties kwaliteitsbewustzijn, plannen en organiseren, samenwerken, besluitvaardigheid en zelfstandigheid.

Aanbod

Functie van 36 uur per week en salaris conform de cao.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.