Ontwerper Gebouwen met ervaring met BIM, Shetchup, Autocad – Utrecht

Introductie

heb jij ervaring als ontwerper en wil jij werken bij een grote vastgoedbeheerder op de afdeling Bouwprojecten, solliciteer dan vandaag nog op deze vaste baan op basis van een werving en selectie procedure.
Je gaat zelfstandig werken in een hecht team aan nieuwbouwprojecten, transformaties of renovaties projecten.


Organisatie

De vastgoedbeheerder is een grote speler op het gebied van vastgoedontwikkeling en beheer in Nederland. Je werkt in een snel veranderde wereld van commercieel vastgoed en jouw creativiteit en flexibiliteit wordt gevraagd.

Je komt in een hecht team van architecten en interieurontwerpers te werken.

Functie

Door uitbreiding en veranderde marktvraag in het vastgoed beheer is er de behoefte ontstaan aan een nieuwe collega die als ontwerper wil starten.
Je werkt aan diverse ontwerpopgaves van nieuwbouw, transformatie, renovatie of verbouw projecten. Je doet haalbaarheidsstudies en de projecten hebben over het algemeen een korte doorloop tijd, hierdoor is jouw werk lekker afwisselend en uitdagend.

Je werkt aan winkels, kantoren, scholen en zorginstellingen.

Functie-eisen

Heb jij een HBO bouwkunde opleiding afgerond en kan jij goed met sketchup, BIM of autocad overweg, dan is dit jouw uitdaging.

Verder is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, je minimaal 36 uur beschikbaar bent en in staat bent om zelfstandig aan projecten te werken.


Aanbod

Dynamische en afwisselende functie in een hecht team van architecten en ontwerpers, je krijgt mooie uitdagende projecten. Binnen deze afdeling is er veel afwisseling van werkzaamheden en projecten, geen langlopende projecten.

Goed betaalde baan en je komt direct in dienst van deze opdrachtgever.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.