Ontwerper Civiel – Arnhem

Introductie

Jouw kennis en ervaring wordt bij ons gewaardeerd als Civiel Technisch Ontwerper van bouw- en woonrijp maken, inbreidings- en uitbreidingsplannen. Elk begin van iets moois start met het bouwrijp maken, de primaire infrastructuur

Organisatie

De organisatie is een hard groeiende multidisciplinair raadgevend ingenieur die op een nuchtere en verbindende manier werkzaam is voor tal van verschillende opdrachtgevers. Projecten zijn zeer divers van infrastructuur, bodem, water, geo informatie, asbest, circulaire sloop en projectmanagement.
Naast het serieuze deel van het werken is sfeer, gezelligheid en een persoonlijke benadering erg belangrijk binnen de organisatie.
Wij bieden de Ontwerper Civiele Techniek aan op basis van werving en selectie.

Functie

Als ontwerper van bouw- en woonrijp werk je samen met projectleiders en werkvoorbereider aan meerdere projecten te gelijk voor overheden en ontwikkelaars.
Elk begin van iets moois start met het bouwrijp maken, de primaire infrastructuur. Het lijkt zo eenvoudig maar, maar je moet denken vanuit de eindsituatie en de volgorde van de werkzaamheden.
Om jouw kennis en ervaring op een hoog niveau te houden investeert de organisatie graag in jou, zodat de dienstverlening naar de opdrachtgever hoogwaardig blijft.

Functie-eisen

Om succesvol te zijn als ontwerper dien je te beschikken over minimaal een MBO-4 Civiel Technische opleiding en heb je ervaring met AutoCAD of Civil3D.
Verder ben je nauwkeurig en kan je goed omgaan met deadlines.
kernwoorden die bij jouw passen zijn betrokken, kwaliteit en samenwerken.

Aanbod

Je kan rekenen op een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om verder te ontwikkelen binnen de organisatie. De afdeling waar je komt te werken heerst een prettige sfeer van betrokken collega’s en gericht op samenwerken.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, aan de opdrachtgever ter beschikking stellen. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.