Ontwerper Brandveiligheidsinstallaties – BILTHOVEN

Introductie

Heeft u ervaring met BIM en ervaring in het ontwerpen van brandveiligheid installaties dan hebben wij een mooie uitdaging!

Organisatie

Onze relatie is gespecialiseerd in bouwregelgeving, bouwfysica en brandveiligheid.

Functie

U ontwerpt in BIM de brandveiligheidsinstallaties en werkt nauw samen met projectleider en engineer om tot een goed uitgewerkt plan te komen wat voldoet aan bouwbesluit en conform wet en regelgeving omtrent brandveiligheid.

Functie-eisen

U heeft een afgeronde technische MBO opleiding en ervaring met Autocad en Revit.

Aanbod

onze relatie biedt u een zelfstandige functie waarin u veel vrijheid krijgt bij de uitoefening van uw functie. Er zijn volop kansen om u zelf verder te ontwikkelen en te ontplooien.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 0636384291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.