Ondernemende Werkvoorbereider – Rotterdam

Introductie

Uitdagende functie voor een ondernemende werkvoorbereider met minimaal vijf jaar ervaring die toe is aan een tweede stap in zijn of haar loopbaan.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer actief in woningbouw. Daarnaast is het bedrijf actief in utiliteitsbouw.

Functie

U bent verantwoordelijk voor het zelfstandig voorbereiden van projecten. De projectgrootte is zeer variabel.. U werkt nauw samen met de directie. Het betreft met name woningbouwprojecten, zowel grondgebonden als gestapeld.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde of een MBO opleiding Bouwkunde met aanvullende opleidingen. U heeft minimaal vijf jaar ervaring als werkvoorbereider bij een aannemer. U bent communicatief vaardig, gedreven, commercieel en ondernemend. Uw beheersing van de Nederlandse taal is uitstekend. U bent proactief en u gaat uw verantwoordelijkheden niet uit de weg. U woont in een straal van 40 kilometer rondom Rotterdam.

Aanbod

Onze opdrachtgever vraagt veel maar daar staat dan ook het nodige tegenover. Een zeer zelfstandige functie waarin u de ruimte krijgt om te ondernemen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.