Nauwkeurige werkvoorbereider – Rotterdam

Introductie

Ben jij de perfectionist die zich het project tot in detail eigen maakt?

Organisatie

De opdrachtgever is een zelf ontwikkelende aannemer die op eigen risico ontwikkelen maar ook in opdracht van derden. Ze ontwikkelen woningen, winkels, scholen, kantoren en bedrijfsobjecten. Daarnaast hebben ze uiteenlopende projecten gerealiseerd de afgelopen decennia in zowel de woningbouw als utiliteitsbouw. Ze hanteren een fullservice-aanpak van het totale huisvestingsproces: vanaf projectinitiatief tot en met het beheer. Om de klant zo volledig mogelijk te kunnen bedienen hebben ze eigen ontwikkelaars in dienst die vanaf de initiatieffase mee kunnen denken met als doel het geheel ontzorgen van de klant.

Functie

Als werkvoorbereider zorg je voor de complete engineering van het bouwproject. Je bent verantwoordelijk voor het soepel en gestructureerd verlopen van het project door een goede voorbereiding. Daarnaast ben je degene die alle stukken uitvoeringsgereed maakt, de inkoop voorbereidt, het meer- en minderwerk signaleert en de regie houdt over de onderaannemers.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een bouwkundige opleiding op MBO/HBO niveau met ruime kennis en ervaring in een soortgelijke functie. Je bent de perfectionist die zich tot in detail het project eigen maakt. Je werkt systematisch en nauwkeurig en hebt passie voor de bouw. Daarnaast ben je woonachtig in de regio Rotterdam.

Aanbod

Het betreft hier een vastdienst verband rechtstreeks bij de opdrachtgever. De opdrachtgever biedt een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie in een energiek team met en open cultuur en met ruimte voor eigen initiatieven.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op je C.V., je competentieprofiel, je persoonlijke eigenschappen, je wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jou toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.