Nauwkeurige Calculator Bouw – Rotterdam

Introductie

Uitdagende functie voor een allround calculator die graag van begin tot eind verantwoordelijk is voor zijn of haar projecten.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gevestigd in de regio Rotterdam. Het bedrijf is actief in woningbouw en utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud.

Functie

U staat onder leiding van de projectleider of directie. U werkt zelfstandig aan één of meerdere projecten. Als calculator maakt u zelfstandig kostprijsbegrotingen van bouwprojecten of delen daarvan aan de hand van bestek en tekeningen. Verder bent u verantwoordelijk voor het uittrekken van materialen en hoeveelheden, het opstellen van de begrotingsstaat en het spiegelen, beoordelen en verwerken van offertes en het selecteren van onderaannemers. Daarnaast is advies over eventuele alternatieve bouwmethodieken gewenst.

Functie-eisen

U heeft een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde en minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandig calculator bij een aannemer. U bent proactief, gedreven en u werkt zeer accuraat. U kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. U bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. U woont in Zuid-Holland en u bent een echte teamspeler.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een aantrekkelijk salaris en besteedt veel aandacht aan uw persoonlijke ontwikkelingen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.