Meewerkend Voorman Interieurbouw – ‘s-Hertogenbosch

Organisatie

Onze opdrachtgever is al jaren actief in de interieurbouw en verzorgt complete projecten voor de retail en particulierenmarkt. Ze hebben een professionele werkplaats die is uitgerust met moderne bewerkingsmachines. Het resultaat is altijd een hoogwaardig exclusief interieur!

Functie

U bent verantwoordelijk voor het aansturen van interieurprojecten. U verdeelt de productie-opdrachten en planning in samenspraak met de leidinggevende. U bent verantwoordelijk voor de urenregistratie tijdens iedere opdracht. U houdt ook toezicht op binnenkomende materialen en uitbesteed werk. U hebt zowel interne als externe contacten. U draagt het beleid uit en levert ook een bijdrage aan het beleid in de organisatie.

Functie eisen

U heeft een afgeronde opleiding met minimaal MBO werk- en denkniveau in de richting van productieleider/werkvoorbereider interieurbouw. U heeft aantoonbare ervaring opgedaan in een soortgelijke functie. U heeft vaktechnisch voldoende kennis en ervaring. U werkt zelfstandig en bent flexibel. U beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en weet op de juiste manier mensen te motiveren. U bent oplossingsgericht.

Aanbod

Werken bij onze opdrachtgever is werken in een prettige omgeving met een aangename werksfeer aan hoogwaardige exclusieve interieurs binnen een team van enthousiaste collega’s. De voorwaarden zijn zonder meer uitstekend te noemen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.