(Meewerkend) Uitvoerder – Zaandam

Introductie

Naast het goed begeleiden van verschillende projecten in uitvoering wordt er van u verwacht, ook waar nodig, om mee te timmeren.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een klein aannemingsbedrijf dat actief is in de renovatie- en onderhoudsprojecten. Een enkele keer worden er ook nieuwbouwprojecten uitgevoerd. Voor het bedrijf zijn 25 mensen werkzaam en projecten worden vooral uitgevoerd in en ten noorden van Amsterdam.

Functie

De projecten worden vanaf kantoor voorbereid. U zult, aan de hand van bestek en tekeningen, de projecten zelfstandig moeten opstarten. U bent verantwoordelijk voor de gehele uitvoering op basis van kwaliteit, planning en budget. In het werk zult u ook, indien nodig, de hamer ter hand moeten nemen. De projectgrootte kan oplopen tot maximaal 500K. Naast een ruime ervaring in renovatie en restauratie is het een pre als u nieuwbouwervaring hebt.

Functie eisen

Voor deze functie hebt u aantoonbare ervaring in het aansturen van renovatieprojecten. Naast een diploma MTS bouwkunde bent u in het bezit van een geldig certificaat VCA VOL. U bent in staat om meerdere projecten aan te sturen en het leiding geven aan eigen personeel en onderaannemers. U bent woonachtig binnen een straal van 25 kilometer rondom Zaandam.

Aanbod

Het betreft hier in eerste instantie een detacheringsperiode van 12 maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.