Meewerkend uitvoerder – voor een groot transformatie renovatie project in Amsterdam

Introductie

Voor een mooi transformatie en renovatie werk in Amsterdam zoeken wij een ervaren meewerkend uitvoerder, je komt te werken aan een zeer mooi bouwproject en het gaat om een periode van 1 jaar bouwtijd.
De kandidaat die wij zoeken mag op basis van ZZP diensten of als medewerker en dan heb je uitzicht op een vaste baan bij de opdrachtgever.

Organisatie

De Utrechtse aannemer is een allround bouwer en heeft al een lange historie in mooi klantwerk van nieuwbouw, verbouw, renovatie en transformatie. Het mooie werk is hier de standaard en aandacht voor oude elementen.
De klant van deze aannemer heeft een goed gevulde portemonnee, om mooi werk te realiseren.

Functie

Als meewerkend uitvoerder krijg je een team van 10 ervaren vaklieden onder je, waarmee jij elke dag samen bouwt aan de realisatie van appartementen in een oude loods. Het project heeft veel aanzien in het Amsterdamse en wordt met aandacht gevolgd.
Jij kan hieraan meewerken als jij minimaal 5 jaar ervaring hebt als ervaren timmerman/voorman of als meewerkend uitvoerder. Jij zet de lijnen uit en je kan rekenen op ervaren vaklieden die de kneepjes van het vak beheersen.

Functie-eisen

Ben jij een ervaren ZZP’er meewerkend uitvoerder of voorman dan ligt hier een mooie uitdaging voor 1 jaar en de start van het project is februari 2021. Wil je liever in loondienst werken, dan kan jij uitzien naar een vaste baan bij deze aannemer en is jouw salaris conform de bouw cao.
Wij zoeken kandidaten die van mooi werk houden, flexibel en doortastend zijn. Daarnaast hou jij alle manuren bij en zorg je voor een goede administratie en planning. Je draagt zorg voor de kwaliteit, je houdt het meer en minderwerk goed bij en je onderhoud de contacten met de onderaannemers.

Herken jij je in deze vacature, dan zie ik uit naar jouw reactie.

Aanbod

Een mooie uitdaging als ZZP’er of als medewerker in vaste dienst. Je komt te werken bij een goed georganiseerde aannemer met prachtige projecten.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.