Meewerkend Uitvoerder – Rotterdam

Introductie

Veelzijdige functie voor een uitvoerder die af en toe graag mee timmert en ondersteuning kan verlenen aan de werkvoorbereiding.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gevestigd in Rotterdam. Het bedrijf kenmerkt zich door een informele bedrijfscultuur en korte communicatielijnen.

Functie

U heeft de dagelijkse leiding in handen bij een bouwproject. De projecten zijn gevarieerd. U geeft leiding aan de medewerkers op het project en zorgt voor een nauwgezette administratie. U werkt nauw samen met de werkvoorbereider op het project. Naast het aansturen van eigen personeel en onderaannemers verleent u ondersteuning aan de werkvoorbereider en timmert, indien nodig, mee. U rapporteert aan de bedrijfsleiding.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde MBO opleiding bouwkunde en minimaal 5 jaar ervaring als (assistent) uitvoerder in nieuwbouw. U bent gedreven, loyaal, heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en u beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. U bent een harde werker met een passie voor de bouw en u woont in de regio Rotterdam.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u veel vrijheid bij de uitvoering van uw werkzaamheden. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.