Meewerkend Uitvoerder. – Rotterdam

Introductie

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij met spoed op zoek naar een meewerkend uitvoerder.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gevestigd in de regio Rotterdam. Het bedrijf is actief op het gebied van restauratie en renovatie en nieuwbouw/verbouw in utiliteitsbouw.

Functie

U heeft de dagelijkse leiding in handen bij een bouwproject. De projecten zijn gevarieerd. Het betreft met name utiliteitsbouw, bedrijfshallen, scholen en kantoorpanden. U geeft leiding aan de medewerkers op het project en zorgt voor een nauwgezette administratie. U rapporteert aan de bedrijfsleiding.

Functie-eisen

U heeft minimaal een afgeronde MBO opleiding bouwkunde en minimaal 5 jaar ervaring als (assistent) uitvoerder in nieuwbouw. U bent gedreven, loyaal, heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en u beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. U bent een harde werker met een passie voor de bouw die zijn verantwoordelijkheden nooit uit de weg gaat en u woont in de regio Rotterdam.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een zelfstandige functie waarin u veel vrijheid krijgt bij de uitoefening van uw functie.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.