Medewerker Vastgoedbeheer – ‘s-Gravenhage

Introductie

Met spoed gezocht: ervaren medewerker vastgoedbeheer die op korte termijn beschikbaar is

Organisatie

Onze opdrachtgever is een snelgroeiend bedrijf gevestigd in ’s Gravenhage. Het bedrijf beheert een kleine 2000 verhuureenheden.

Functie

U bent verantwoordelijk voor alle facetten van beheer van onroerend goed, het betreft voornamelijk woningen, in uw portefeuille. U zorgt dat alle processen die te maken hebben met de verhuur van woningen soepel verlopen. U bent verantwoordelijk voor het verhuurproces, de huurcontracten, correspondentie, huurafrekeningen en de contacten met de huurders. U volgt meldingen van huurders op en zorgt voor een correcte afhandeling. U heeft contact met aannemers en VVE’s. U woont de jaarlijkse VVE vergaderingen bij. U regelt het opzeggen en aanvragen van gas, elektra en water. U verzorgt de voor- en eindinspecties van vertrekkende huurders samen met de buitendienst. U rapporteert aan de adjunct directeur.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde MBO of HBO opleiding Vastgoed en minimaal 3 jaar werkervaring in beheer. U bent flexibel, gedreven, proactief en enthousiast. U bent commercieel en dienstverlenend en u bent in staat op meerdere niveaus te communiceren. U kunt goed plannen en organiseren, u bent betrokken, collegiaal en stressbestendig. U bent op korte termijn beschikbaar.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij de uitoefening van uw functie. Gezien de groei die het bedrijf doormaakt zijn er volop doorgroeimogelijkheden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan kunt u reageren via het sollicitatieformulier op onze website. Voldoet u (nog) niet aan alle genoemde functie-eisen dan nodigen wij u toch uit om te reageren omdat de gepubliceerde vacatures slechts een deel zijn van alle actuele vacatures bij Centerpoint. Tijdens een eerste gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competenties en persoonlijke eigenschappen. In dit gesprek spelen ook uw persoonlijke wensen en eisen een belangrijke rol. Wij maken vervolgens een plan om u te introduceren bij deze of andere opdrachtgevers waarbij uw persoonlijke voorkeuren altijd leidend zijn.

Centerpoint streeft er naar om iedere procedure binnen 3 weken geheel af te ronden. Wij zullen nooit zonder uw toestemming vooraf uw gegevens bekend maken bij één of meerdere van onze opdrachtgevers.