Medewerker Technisch Beheer – ‘s-Gravenhage

Introductie

In verband met de snelle groei die onze opdrachtgever doormaakt zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker technisch beheer die niet over zich heen laat lopen.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde vastgoedonderneming.

Functie

U bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van de werkzaamheden en het inplannen van de medewerkers technisch beheer buitendienst. U stelt offertes op voor de benodigde werkzaamheden. U onderhoudt contacten met bewoners en opdrachtgevers om de werkzaamheden in te plannen. U verzorgt de financiële afhandeling en zorgt voor de verwerking hiervan. Bij mutaties neemt u eindinspecties op. U vervaardigt rapportages en bespreekt deze met de directie. Regelmatig bent u buiten om de uit te voeren werkzaamheden te controleren.

Functie eisen

U heeft minimaal een MBO of HBO opleiding Bouwkunde en minimaal 3 jaar werkervaring. U heeft een sterk ontwikkelde helikopterview en u bent goed in plannen en organiseren. U bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. U heeft commercieel inzicht en u bent flexibel, representatief en gedreven. U beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden en u bent sociaal vaardig.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een dynamische functie waarbij u veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Gezien de groei die het bedrijf doormaakt zijn er volop doorgroeimogelijkheden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan kunt u reageren via het sollicitatieformulier op onze website. Voldoet u (nog) niet aan alle genoemde functie-eisen dan nodigen wij u toch uit om te reageren omdat de gepubliceerde vacatures slechts een deel zijn van alle actuele vacatures bij Centerpoint.

Tijdens een eerste gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competenties en persoonlijke eigenschappen. In dit gesprek spelen ook uw persoonlijke wensen en eisen een belangrijke rol.

Wij maken vervolgens een plan om u te introduceren bij deze of andere opdrachtgevers waarbij uw persoonlijke voorkeuren altijd leidend zijn.

Centerpoint streeft er naar om iedere procedure binnen 3 weken geheel af te ronden. Wij zullen nooit zonder uw toestemming vooraf uw gegevens bekend maken bij één of meerdere van onze opdrachtgevers.