Medewerker Kwaliteitsborging NTA 8800 (werving en selectie direct bij de opdrachtgever in dienst) – Apeldoorn

Introductie

Heb jij oog voor detail en beschik jij over een hoge mate van accuratesse en heb jij veel kennis en ervaring van EP-W/EP-U dan zoeken wij jou als medeweker Interne Kwaliteitsborging NTA 8800.

De vacature is op basis van een werving en selectie procedure, voor jou een arbeidsovereenkomst direct bij deze opdrachtgever.

Organisatie

De organisatie is een bouwkundig adviesbureau gericht op duurzaam vastgoed en actief binnen de volgende vakgebieden.
– Energielabel
– Energiemanagement
– MJOP
– Bouwadvies verduurzaming
– Bouwkundig inspectie

Functie

Als medewerker kwaliteitsborging NTA 8800 controleer je de inspectiegegevens en de verwerking van jouw collega’s tot en met het afmelden. Je doet controle van het fysieke en digitale dossier en je voert controle uit over de invoer in VABI. Je controleert of alle informatie beschikbaar is, zoals bouwkundige tekeningen en technische installatiegegevens. Ontbreken er nog gegevens of ontdek je onjuistheden dan ben je pro actief en bespreek je jouw bevindingen met de desbetreffende collega.

Hoe ziet jouw werkweek eruit:
Op maandag komen alle 11 collega’s op kantoor en start je de dag met een project overleg. In dit overleg wordt de stand van zaken van alle projecten besproken. Na dit overleg is er voor jou de ruimte om met de inspecteurs de inspectierapporten te bespreken op onjuistheden of onduidelijkheden.

Van dinsdag tot en met vrijdag ga jij zelfstandig verder met het controleren en afmelden van de inspectierapporten. De werkzaamheden kan je, op kantoor, of 2 dagen in de week vanuit huis uitvoeren. Je maakt zelf jouw eigen dagindeling.
Tevens ben jij binnen de organisatie verantwoordelijk voor de begeleiding van de audits zowel op kantoor als locatie en kom jij met aanbevelingen.


Functie-eisen

De medewerker kwaliteitsborging NTA 8800 beschikt over een hoge mate van accuratesse, je hebt oog voor detail in het werk en je zal de puntjes op de “i” zetten om het werk in alle volledigheid te voltooien. Tevens ben je goed in staat om verbanden te leggen. Je werkt gestructureerd en je bent betrouwbaar met het oog op het realiseren van de gewenste resultaten binnen een afgesproken periode.

Verder ben jij opgewassen tegen weerstand door derden, tegenslag en stress en ben je een motivator en inspirator voor je collega’s.

Je beschikt inmiddels over een HBO werk- en denkniveau en je hebt tenminste een bouwtechnische opleiding op MBO niveau met succes afgerond. Je bent in het bezit van een EP- W diploma en je hebt meerdere jaren werkervaring als inspecteur EP-W. Je hebt kennis van BRL 9500 en de ISSO 82.1 en of 75.1 en ervaring met VABI software.


Aanbod

Plezier op je werk, 11 ervaren collega’s, vrijdagmiddag borrel, een door de werkgever geregelde lunch, aanvullende opleidingsmogelijkheden voor het volgen van EP-U of EP UD opleiding.

25 vakantiedagen, pensioenregeling, goede arbeidsvoorwaarden, reiskostenvergoeding, flexibele werktijden en een salaris afhankelijk van jouw ervaring en ambitie tussen de € 3000 en € 4000 bruto per maand.


Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.