Medewerker Klachtenafhandeling Onderhoud – ‘s-Gravenhage

Introductie

Met spoed gezocht: communicatief vaardige medewerker klachtenafhandeling onderhoud die op korte termijn beschikbaar is.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een vastgoedbeheerder in de regio Den Haag. Het bedrijf kenmerkt zich door een informele bedrijfscultuur.

Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle voorkomende klachten met betrekking tot het onderhoud. U handelt de klachten af en stemt e.e.a. af met de opzichter. U zorgt voor de administratieve afhandeling, schakelt onderaannemers in en ziet toe op de correcte uitvoering van de werkzaamheden. Wanneer de opzichter afwezig is vervangt u hem. U ondersteunt de opzichter op administratief en bouwtechnisch vlak.

Functie eisen

U heeft minimaal twee jaar werkervaring in klachtafhandeling, bijvoorbeeld bij een woningcorporatie of commerciële verhuurder. U heeft bouwkundige kennis op MBO niveau. U bent communicatief vaardig, klantvriendelijk en een echte teamspeler. U bent op korte termijn beschikbaar en u woont in de regio Den Haag.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een veelzijdige functie met veel contactmomenten. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.