Medewerker Bedrijfsbureau GWW – Amsterdam

Introductie

Een uitdagende functie op het bedrijfsbureau waar u als een spin in het web betrokken bent bij de calculatie en voorbereiding van diverse GWW projecten.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een civiel technische aannemer actief in het rioleringswerk, bestratingen en bodemsanering. Zij is actief op de lokale markt. Voor het bedrijf zijn 70 mensen werkzaam.

Functie

In deze functie bekleedt u een ondersteunende rol op het bedrijfsbureau. Aan de hand van bestek en tekeningen vervaardigt u uittrekstaten, u prijst de werken af en u zorgt voor een gedegen werkvoorbereiding. Er wordt voornamelijk gewerkt met de RAW systematiek en een enkele keer met een Stabu bestek. U krijgt leiding van de projectmanager die u ondersteunt bij zijn werkzaamheden.

Functie-eisen

U hebt een afgeronde opleiding MTS of HTS civiele techniek. Enige jaren ervaring in deze functie en gelijke projecten is vereist. Het bedrijfsbureau werkt met MS project, hebt u daar kennis van dan is dat een pré. U bent woonachtig in of rondom Amsterdam.

Aanbod

Het betreft hier in eerste instantie een detacheringsperiode van 12 maanden. Bij goed functioneren wordt u, door onze opdrachtgever, een contract aangeboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.