kostendeskundige woningbouwprojecten (vaste baan) – Zwolle

Introductie

Wil jij deel uitmaken van een projectenteam wat zich bezig houdt met het verduurzamen en renoveren van woningen en ben jij een kei in het uitrekenen van de bouwkosten, dan zoeken wij jou!


Organisatie

De organisatie is een grote bouwer van woningen en utilitaire bouwprojecten vanuit ontwikkeling, renovatie en transformatie.
Binnen deze organisatie werk je in goed georganiseerde projectteams en wordt er gewerkt volgens het LEAN en BIM proces.

Functie

Binnen het team ben jij verantwoordelijk voor het opstellen, bewaken van de calculaties en de projectplanning. Bij het opstellen maak je gebruik van integrale calculatiebegrotingen, werkbegrotingen en de meer- en minderwerkbegrotingen.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste kostendeskundige die de nodige werkervaring heeft opgedaan in het verduurzamen van woningen en groot onderhoudsprojecten.
Je bent gericht op je collega’s op samen een succes te realiseren en jouw inbreng is bepalend voor het financiële succes van het project.

Uiteraard werk je zeer nauwkeurig, ben je analytisch, en heb je een goed cijfermatig inzicht. Verder is het belangrijk dat je realistisch bent in deze functierol en dat je zaken goed kan overzien en heb je een signalerende functie binnen het team.

Je hebt een HBO bouwkunde achtergrond en niet meer dan 3 jaar werkervaring opgedaan als calculator bij een aannemer.

Aanbod

Je komt rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever en jouw salaris is afhankelijk van jouw ervaring en ambitie.
Verder kan je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden en veel ruimte tot persoonlijke ontwikkeling binnen de organisatie.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.