Kostendeskundige Restauratie – Gorinchem

Introductie

Mooie uitdaging voor een allround bouwkundige met gevoel voor cijfers!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gespecialiseerd in renovatie- en restauratie projecten. De projecten bevinden zich door heel het land en de organisatie heeft echt een toppositie binnen de restauratiebranche. De organisatie heeft ruim 100 medewerkers met een omzet van circa 35 miljoen.

Functie

U bent vooral proactief in het meedenken in projecten binnen het gehele proces van de herbestemming. Op elementenniveau kunt u aangeven waar de kostenbepalende delen zitten van een bepaald project. Daarnaast maakt u prijsvergelijkingen, stelt u ramingen op en bent u een goede sparringspartner voor andere collega’s.

Functie-eisen

U heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding bouwkunde en minimaal 3 jaar ervaring als kostendeskundige bij een aannemer in renovatie en restauratie projecten. U bent gedreven, communicatief vaardig en werkt graag met cijfers. U heeft passie voor de bouw en in het bijzonder voor renovatie en onderhoud. Ook heeft u kennis van bouwkosten en het beïnvloeden hiervan in het ontwerp- en bouwproces.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. U krijgt veel vrijheid bij de uitvoering van uw functie. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan uw persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.